[et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section»][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image src=»https://www.whiskyklubben.no/wp-content/uploads/2016/11/Emton-og-Dave-Broom.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

 

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″][et_pb_text admin_label=»Dave Broom» background_layout=»light» border_style=»solid» module_alignment=»left» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.82″ box_shadow_position=»outer»]

Den verdenskjente Dave Broom har vi hatt kontakt med ved flere anledninger.

10.11.2017 arrangerte vi Whiskyforedrag med Dave Broom i «Ståvå» i Nye Loen. På arrangementet var det ca. 120 deltakere og det ble servert 15 forskjellige whiskyer fra hele verden.  Det blei et svært vellykket arrangement med veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne og fra Dave Broom

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image src=»https://www.whiskyklubben.no/wp-content/uploads/2016/11/Emton-og-Michael-Jackson.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

 

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″][et_pb_text admin_label=»Michael Jackson » background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» module_alignment=»left» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»]

Her har vi vår alles kjære Michael Jackson som var en legende innen whisky. Han er dessverre ikke iblant oss lenger.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image src=»https://www.whiskyklubben.no/wp-content/uploads/2016/11/Emton-Halvor-HeuchOlav.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

 

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″][et_pb_text admin_label=»Halvor Heuch» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» module_alignment=»left» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»]

Norges kanskje fremste ekspert på destillering og whisky, Halvor Heuch

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image src=»https://www.whiskyklubben.no/wp-content/uploads/2016/11/EmtonTorkjell-BerulfsenOlav.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

 

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″][et_pb_text admin_label=»Torkjell Berulfsen » background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» module_alignment=»left» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»]

Torkjell Berulfsen som holdt festtalen da klubben feiret 10 år i 2006.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image src=»https://www.whiskyklubben.no/wp-content/uploads/2016/11/Olav-og-Jim-McEwan.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

 

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″][et_pb_text admin_label=»Jim McEwan » background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» module_alignment=»left» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»]

Her får Jim McEwan beviset på at han er æresmedlem av Jærens Ærverdige Forening for Uisge Beatha`s fremme.
Jim er en levende legende i whiskyverdenen. Tidligere destillerisjef på Bruichladdich Distillery, og er en svært ettertraktet foredragsholder.
Jim McEwan besøkte vår klubb 13. november 2009. Han holdt også foredrag der mer enn 100 deltok.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image src=»https://www.whiskyklubben.no/wp-content/uploads/2016/11/Richard-Patterson-og-Emton.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

 

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″][et_pb_text admin_label=»Richard Paterson» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» module_alignment=»left» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»]

Verdens mest berømte blender, Richard Paterson.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image src=»https://www.whiskyklubben.no/wp-content/uploads/2016/11/Per-Løvlie.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

 

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″][et_pb_text admin_label=»Per Løvlie» background_layout=»light» border_style=»solid» module_class=»divi_fix» module_alignment=»left» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.82″ box_shadow_position=»outer»]

Per Løvlie, var en av norges fremste eksperter på whisky. Han er dessverre ikke iblant oss lenger. Per døde 9.april 2010 bare 57 år gammel.

  • Han var den 2. president i Oslo laget av Norsk Malt Whisky Lag, frem til 2007, og president i landslaget av Norsk Malt Whisky Lag fra 2008 til 2010
  • Per har vært på Nærbø og delt med oss noe av sin kunnskap, og noen av oss har også fått gleden av å høre på noen av Per sine foredrag under Speyside festivalen i Dufftown, der han var tilnærmet fast foredragsholder.
  • Vi lyser fred over Per Løvlie`s minne.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image src=»https://www.whiskyklubben.no/wp-content/uploads/2016/11/Charles-Maclean.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

 

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″][et_pb_text admin_label=»Charles McLean» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» module_alignment=»left» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»]

Charles McLean En av de fremste skribentene og foredragsholdere når det gjelder whisky. Foredragsholder på vår Whisky Fagmesse 16.oktober.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image src=»https://www.whiskyklubben.no/wp-content/uploads/2016/11/Robin-Laing.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

 

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″][et_pb_text admin_label=»Robin Laing » background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» module_class=»divi_fix» module_alignment=»left» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»]

Robin Laing er en skotsk folkesanger som har blitt mer og mer kjent i whiskyverdenen.

  • Han har så langt skrevet 2 whiskyrelaterte bøker, og gitt ut flere CDèr. Tre album er whiskyrelaterte.
  • Robin har ved flere anledninger besøkt vår klubb og ble i 2010 opptatt som æresmedlem.
  • Robin var en av våre foredragsholdere på Whisky Fagmesse 2010 der han også bidro med sang og gitar

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image src=»https://www.whiskyklubben.no/wp-content/uploads/2016/11/Jim-Murray.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

 

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″][et_pb_text admin_label=»Jim Murray » background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» module_class=»divi_fix» module_alignment=»left» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»]

Jim Murray er forfatter av boken «The Whisky Bible» og regnes av mange som en av verdens ledende eksperter på skotsk whisky.

  • Onsdag 1. juni var Jim Murray på Nærbø samfunnshus. ca 125 whiskyelskere var med på smaking av 12*2cl utvalgte Whisky i regi av ingen ringere enn Jim Murray

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image src=»https://www.whiskyklubben.no/wp-content/uploads/2016/11/Douglas-Lainge.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

 

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»3_4″][et_pb_text admin_label=»Douglas Laing» background_layout=»light» border_style=»solid» module_class=»divi_fix» module_alignment=»left» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.82″ box_shadow_position=»outer»]

Douglas Laing er en Independent bottler. Et firma som kjøper fat fra kjente whiskymerker, de lagrer og tapper whiskyen selv. Firmaet startet i 1948 og drives i dag av Fred Laing og datteren hans Cara. Douglas holdt en masterclass på whiskyfagmessen 2016.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]